ik stuurde een boek naar de koningin

donderdag, 30 oktober 2008 - Biff | Nieuws

Als in een droom beschreef ik een enveloppe met het adres van onze vorstin, en in een van mijn boeken schreef ik een opdracht voor haar ogen bestemd.
Ik ben onbetekend en stel niks voor, maar toch heb ik het gedaan.

Of je ervoor in de gevangenis kan komen weet ik niet, het zou me niet verbazen als er straks politie voor de deur staat als ik dit echt verstuur. Ik slaap er een nachtje over, of een heel weekend, of een maand.

Zou ze het in ontvangst nemen als ik het haar stuur? Zou ze het lezen?

ik denk het niet

Mijn opdracht aan de koningin

Mijn opdracht aan de koningin

13 reacties op ik stuurde een boek naar de koningin

de Schipper
31 oktober 2008

Biff, mijn moeder zaliger zei altijd “Niet geschoten is altijd mis”. Persoonlijk vind ik het wel wat hebben, vooral de kop. “Voor mijn Koningin” ja dat heeft wel wat, wedden dat zij het gaat lezen, kijk zij zal het aan niemand zeggen, zakdoekje leggen, je moet ook niet denken dat zij het op haar nachtkastje legt,het gaat in het afgesloten laatje van het nachtkastje, ze is denkelijk bang dat W.A. en Max er achter komen en dan zijn de rapen gaar, alhowel zij denkelijk nooit rapen zullen eten.
Om een kort verhaal lang te maken, gewoon sturen “het boek”, althans dat is de mening van de Schipper.

marianne
31 oktober 2008

Ik denk dat Bea genoeg kolder in haar hoofd heeft om het idd te aanschouwen.

Fenny uit Noordwijk
31 oktober 2008

Lieverd, dat is mijn adres helemaal niet!!!

En jij mag wel Jullie tegen Ons zeggen, hoor…
-zucht-

:-)

Fenny uit Noordwijk
31 oktober 2008

UH? 31 oktober? Volgens mij is het (nog steeds) de 30e.
(Donderdag 23.38 uur)

Janneke Grootes-Lots
31 oktober 2008

Lieve Biff

Gewoon opsturen.

Als jij graag wilt dat onze vorstin jouw schrijfsels leest op haar aankomende koude wintermaanden (of bontgekleurde herfstavonden for that matter).

Misschien is ze zo onder de indruk van het geheel dat ze je persoonlijk gaat voordragen voor een lintje.

En je weet wat ze zeggen : “Beter spijt van iets dat je wel hebt gedaan ………dan spijt van iets dat je niet hebt gedaan”!

Ik wens je veel sterkte toe met je beslissing, en alvast een heerlijk weekend.

Liefs,
Janneke

Irmgard
31 oktober 2008

Hoi Biff
Gewoon lekker brutaal doen en opsturen dat boek.
Wie weet wat onze Bea allemaal op het nachtkastje heeft liggen?
De Donald Duck, de Story, Voetbal International, De Bijbel.
Maar boven op de stapel zal “Hoet Boek van Biff” liggen.

Wilma
31 oktober 2008

Lieve lieve Biff

Denk dat Bea het boek wel zal lezen.
Ze is veel te nieuwsgierig wie Biff is.
Gewoon opsturen, het is wat schipper zegt, niet geschoten is altijd mis. En het is een goed boek, want de eerste druk is al verkocht.
Fijn weekend Biff, doe rustig aan.
Liefs wilma

Linda
31 oktober 2008

Lieverd gewoon sturen wie niet waagt wie niet wint het heeft je zoveel moeite gekost om het boek te schrijven dus nu meteen maar voor onze koningin dan heb je dat ook maar gehad . Groetjes Linda

C.J.PRINS.
1 november 2008

BOVENSTEBESTELIEVE, BIFF.”ONZE NIEUWE VERFRISSENDE HOF SCHRIJVER “,oke alles op een stokje, het is geenzins de bedoeling het in de lach hoek te hangen , BIFF. Ik denk dat BEATRIX het het als een zeer aangenaam avontuurtje zal beschouwen ,betreft deze bijzonder fijne afwijking ten aanzien van het dagelijkse protocol.GELIJK doen BIFF,ik durf er een euro om te verwedden ,dat ze het nog aan Alexander en Maxima , warm zal aanbevelen. Er besluipt mij zelfs een stoutmoedig voorgevoel , als was het reeds een feit , en dat is dat je vrijwel zeker een positief,persoonlijk respectje van HARE zult ontvangen, vraag me niet waarom ik dat weet ,want dit heb me nooit eerder ontvangen……….KEEZZ….

riekje
6 november 2008

Ik denk dat ze het gaat lezen…….
Heb je haar adres?????????

Shirley
18 november 2008

Lieve Biff,

Ik zou het versturen want er is helemaal niets mis mee.
Of hare Majesteit het op haar nachtkastje neerlegd weet ik niet…
Maar ze zal het denk ik wel lezen!
En ach al zou ze niet verder komen dan jou persoonlijk schrijven… dan heb je wel iets gedaan wat in je op kwam met een oprecht hart.
En dat is toch al heel wat!
Ik zou zeggen Biff posten dat boek.
Kus Shir

C.J.PRINS.
18 november 2008

zo wel goed ! ????? van wie komt dit ?a.u.b b.v.d…….KEEZZ…

Vera
19 november 2008

Landgenoten,
We zijn trots een man als Biff in ons midden te hebben. Waar of niet? Hij doet het toch maar mooi…
Mede namens Z.K.H. Beatrix van Oranje Nassau,
……………..

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Huilend om het leven