Mijn saxophoon was ook moe

vrijdag, 28 november 2008 - Biff | Nieuws

Na mijn allereerste optreden als muzikant was ik niet alleen zelf totaal uitgeput, mijn saxophoon was dat ook. Ik voelde de vermoeidheid van het instrument tot in mijn beenmerg, en dat terwijl ik zelf al aan het eind van mijn krachten was en verkeerde op de rand van een totale ineenstorting.
Het leek me het beste om het instrument naast me in bed te leggen. Er was plek genoeg want mijn vriendin Ulrine was er toch niet en mijn saxophoon had me op onverklaarbare wijze door het optreden heen geholpen.

zo lag het instrument die nacht bij me:

Mijn uitgetelde sax

Mijn uitgetelde sax

3 reacties op Mijn saxophoon was ook moe

René de Bijl
28 november 2008

Je mag ‘m wel ‘ns poetsen Biff.
En zo te zien wordt het tijd dat Ulrine je bed weer ‘ns verschoond. Haal ‘t morgenvroeg maar gelijk af, voor in de was.
Groeten en prettig weekend.

Meneer Miyagi
28 november 2008

Beste Biff,

Het is een prachtige saxofoon. Miyagi houdt van een mooi saxgeluid. Bedankt voor het laten zien.

Wilma
2 december 2008

Hele mooie sax lieve Biff.

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Huilend om het leven