Het valt allemaal niet mee

donderdag, 15 mei 2008 - Biff | Geploeter

Ik kijk op de klok en het is pas 17:00 uur. De wijzers van de klok hebben er weer geen zin in vandaag. Wat gaan ze toch langzaam…….Ik voel me al alsof het al laat op de avond is, zo moe ben ik, zo futloos en slap. Het is tijd dat ik even ga liggen om een klein beetje bij te komen. Wat duren de dagen toch altijd lang en wat gebeurt er weinig. Vandaag gebeurde er helemaal niks, zoals bijna altijd.
Ik werd vanmorgen vreselijk moe wakker, alsof ik een week niet had geslapen. Daarom ben ik maar wat langer in bed gebleven in de hoop nog een klein beetje fut te krijgen. Jammer genoeg kon ik niet meer in slaap komen en heb ik maar een beetje naar het plafond liggen kijken. Toen ik heel erg naar de wc moest ben ik er dan toch maar uit te gaan om even goed te poepen. Maar dat lukte ook niet zo erg, vreselijk vind ik dat; dan moet je poepen en dan lukt het niet. Ik heb het dan ook maar weer opgegeven en ben op de bank een beetje gaan zitten bijkomen. Trek had ik ook niet echt dus ik heb met eten gewacht tot een uur of twee in de middag, toen heb ik maar een boterham met hagelslag gemaakt. Dat was een behoorlijke toer maar ik heb het toch maar gedaan. Het smaakte me totaal niet maar ja, je moet toch wat eten hè. Wat een dag zeg, het is echt niks vandaag.
Na het eten van de boterham heb ik die muffige smaak maar weggespoeld met wat melk.
Na een uurtje uitrusten ben ik het allemaal gaan afwassen, dat bord en dat melkglas. Elke dag moet dat allemaal weer opnieuw gebeuren. Wat voor God is dat, die zoiets zinloos bedenkt!
Onderhand is het gelukkig bijna het eind van de middag. Ik ga vandaag maar eens vroeg naar bed,

 

 

ik ben kapot

Tags:

Reageren?

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Huilend om het leven