Biff Johansson op Hyves

zaterdag, 30 augustus 2008 - Jebb Johansson | Nieuws

Biff is nu een paar maanden bezig op Hyves en sinds een maand is hij de meest gelezen blogger op Hyves met een fanclub en een vriendenclub. Ja, er is zelfs een Anti Biff Club, dus Biff ook nog controversieel.
Niemand wordt meer gelezen dan Biff, en elke dag komen er weer nieuwe ‘Biffers’ bij.
ook zijn enkele familieleden van Biff actief op Hyves, waaronder ikzelf. Je kunt ze vinden in de Hyves van de familie Johansson

Velen genieten dagelijks van Biff en plaatsen reacties, en de door Biff zo gewaardeerde respectjes.
Biff zeg daar zelf over: “bij elk respectje dat ik zie wordt mijn aandacht weer even afgeleid en worden voor even de allerscherpste randjes van mijn extreme levenspijn een beetje weggevijld. Helaas groeien ze daarna meteen weer aan als onoordeelkundig verwijderd woekerend onkruid dat in een gunstig klimaat alle gelegenheid krijgt om gezegend met een grote hoeveelheid zonneschijn en de juiste hoeveelheid water uit te kunnen groeien tot een weelderig gewas.”
Biff hoort waar het zeuren en klagen betreft, tot de absolute wereldtop, waaraan weinigen een voorbeeld zouden willen nemen!

Ik wens iedereen veel plezier met Biff.

Jebb Johansson

2 reacties op Biff Johansson op Hyves

dinibossink
7 september 2008

hi
zat een beetje onbeleefd krabbel bij Rita te lezen lees ik op eens dat deze pagina bestaat

lekker gauw ingelogd

leuk
tot straks ga dan verder lezen

dini

Onno
20 oktober 2008

Mooi geschreven Jebb! Bovendien een lovenswaardig streven om via deze ‘eigen site’ door te breken, want dat verdient ‘onze’ Biff!

Afgelopen zaterdag mocht ik uit handen van Biff mijn 1e (door Biff persoonlijk gesigneerde) exemplaar van zijn boek ‘HUILEND OM HET LEVEN’ ontvangen. Gisteren heb ik het in 1 ruk uitgelezen. Heerlijk: Zo’n miserabel leven! Waarschuwing: Neem niet alles letterlijk. Tussen de trieste regels door zit veel humor verstopt!
Vlak voor de feestdagen wil ik er nog 2 of 3 bijbestellen, om cadeau te geven aan vrienden die vaak mopperen. Het mopperen zal hun snel vergaan als ze lezen dat het altijd nog slechter kan!

Als ik 15/12 bestel, heb ik ze dan voor Kerst nog in huis?

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Huilend om het leven