Biff is oververmoeid en slaapt eindelijk

zondag, 24 augustus 2008 - Biff | Geploeter

Beste vrienden van Biff,

Ik ben de vriendin van Biff. Mijn naam is Ulrine . Ik geloof dat jullie dat al weten.
Ik hou heel erg van Biff. Ik maak me zorgen om Biff. Hij is steeds zo moe dat het niet normaal is. Hij slaapt ook zo slecht. Gisterenavond hebben we gepraat. Over hoe het verder moet. Hij wil een boek schrijven. Maar hij durft niet. En hij vindt het veel werk. En hij is lui vind ik maar hij zegt van niet.
Hij moet naar de dokter voor zijn oren. Want hij hoort haast niks. Voor zijn oren te laten uitspuiten. maar hij wil niet. Omdat hij zo bang is voor de dokter.
Hij heeft bijna de hele nacht bij me liggen huilen van angst. Net ging hij even internetten maar hij was zo moe dat hij begon te trillen. Er kwam ook schuim op zijn mond en hij trok rare gezichten. En toch kon hij niet in slaap komen.
Ik heb hem nu 2 slaappillen gegeven, het kon echt niet anders,
Biff slaapt nu eindelijk.
Ik wou de deur dicht doen en toen werd hij toch weer wakker. Ik ben bij hem in bed gegaan en heb hem vastgehouden tot hij eindelijk in slaap viel. Hij praatte in zijn slaap.
Hij had het over een slak die in een potje zat. En dat er geen gaatjes in het dekseltje zat. En dat de slak bijna dood ging. Hij zei ik ga dood ik ga dood. Hij maakte rare geluiden. Hele zielige geluiden en hij kreunde. Hij klonk ook ineens blij. Ik kon het niet goed verstaan maar hij zei iets over respectjes. Ik zie hem nooit zo blij als hij wakker is. Dat was heel fijn om te zien want hij is heel lief. Ik wil vaker naar hem kijken als hij slaapt. Ik wil bij hem zijn maar ik moet veel werken, Dan kan het niet.
Vandaag hou ik hem in bed. Biff komt dus niet vandaag meer. Als hij wakker wordt geef ik hem nog een pil.
Hij moet echt slapen.

Ik heb dit tegen jullie gezegd omdat de computer nog aanstond. Ik hoop dat ik het goed doe. En dat jullie het kunnen lezen. Biff heeft het vaak over jullie.
Ik ga nu stoppen. Ik ga schoonmaken voor mijn Biff.
Jullie mogen reageren hierop. Ik lees het vanavond voor aan hem.

Dag allemaal.

Ulrine Moskoop

Reageren?

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Huilend om het leven