Het zal wel een afgang worden

maandag, 1 september 2008 - Biff | Geploeter

Beste vrienden,

Ik heb een blog moeten schrijven van mijn neef Jebb. Hij zegt dat het heel goed is voor de promotie van mijn boek en dat het me kan helpen om uit de uitkering te komen.
Hij heeft me afgelopen week voortdurend achter de broek gezeten met allemaal mailtjes en berichtjes via mijn Hyves omdat ik te doof was om een telefoongesprek te kunnen voeren.
Hij bleef maar zeuren dat het écht af moest zijn vóór afgelopen donderdag omdat hij al in conflict begon te komen met de hoofdredactrice van VBJZ.

Het schijnt een ontzettend lastig mens te zijn dat heel erg veel noten op haar zang heeft. Jebb bleef maar zeggen dat ze me er al uit wilde gooien voordat ik had gepubliceerd omdat ik zo traag was en dat hij al zijn charmes in de strijd heeft moeten gooien om het allemaal nog voor elkaar te krijgen.
Hij zei dat hij zich in de gesprekken met die vrouw voelde als een matador in een uitverkochte arena die zijn sabel en rode lap is kwijtgeraakt, en als een opgejaagd stuk wild door het losgeslagen dier door de arena wordt gejaagd, terwijl het publiek joelend en fluitend op de banken staat en hoopt op zijn definitieve ondergang.

Zó lastig en veeleisend schijnt die hoofdredactrice te zijn.

Ondanks mijn tegenzin heb ik dan toch maar een stukje geschreven om van het gezeur af te zijn en ook een beetje uit schuldgevoel want Jebb had wel een beetje gelijk; ik had het beloofd.
Ik heb het net nog even gelezen en schaam me er eigenlijk wel een beetje voor. Het stelt weer helemaal niks voor en ik kan me echt niet voorstellen hoe ik hier nou een groot publiek mee moet bereiken.

Ik ben en blijf een minder dan middelmatig schrijver waar geen mens op zit te wachten.
Hier op Hyves heb ik nog mensen die me uit medelijden lezen maar in de grote boze mensenwereld zal het allemaal wel anders gaan.

ik weet zeker dat ik zal afgaan

Je kunt mijn bijdrage aan het magazine hier vinden: KLIK HIER

Reageren?

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Huilend om het leven